Avatar of Vhalhru #6780
Vhalhru #6780
Connection lost i have not found a fix anywhere(1)Category: Technical SupportJune-8-2016 11:35 PM PDT (3 years ago) Go to Blizzard forum post
When i log into diablo i get past all the authenticating stuff i choose my hero and then click play or resume and then my diablo freezes slightly then continues it then goes into the lading screen and then freezes if i click i get the error where it asks me if i want to close the game or if i want to wait for programme to respond after i click wait to respond it then continuous to load and i get in game then the error come up as soon as i load in. Your connection has been lost. You have been disconnected from the server. then it kicks me back into the character select.I am on skype call with my mate and he is saying i join in (i am playing with him) but then it says i have disconnected. my internet is working perfectly fine and this is the first time i have encountered this problem my mate is able to get in fine and when i go to check if it was a problem with the server and go on solo it does the exact same thing.

Please help i have searched all over online even on the forums most similar to this problem don't have a fix and those that do don't work or are only on console.
Avatar of Kiemmaki
Kiemmaki
Connection lost i have not found a fix anywhere(2)June-11-2016 7:16 AM PDT (3 years ago) Go to Blizzard forum post
Hello Vhalhru,

Maybe you could try these steps here and see if that does any good.

Kind regards

_______________________________________
What's your opinion?

https://www.surveymonkey.com/r/Kiemmaki
Feedback for Diablo Somepage